Salut, te poți autentifica sau iți poți crea un cont nou.
Part of the Midis Group
 
 
0
Coşul tău este gol!

Vineri, 16 Februarie magazinul va fi închis pentru inventar.
Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente create.


 Prețuri service
 Stadiul reparației
 Consultanță - programare online
 service@istyle-pro.ro

Asistenţă online Apple dedicată României
Manuale în limba română ale produselor Apple
Statusul garanției Apple
Programe extinse de service Apple

Termeni și condiții

Termeni și condiţii iSTYLE PRO Gift Card:

 • "Gift Card" este acceptat numai în magazinul iSTYLE PRO*
 • Falsificarea "Gift Card" constituie fraudă
 • "Gift Card" este valabil 90 de zile de la data achiziţionării
 • Valoare "Gift Card" este înscrisă pe card
 • "Gift Card" nu poate fi preschimbat în bani
 • Nu se dă rest la cumpărătura prin "Gift Card"
 • iSTYLE PRO nu își asumă nici o răspundere în cazul în care Gift Card-urile sunt furate sau pierdute
 • Gift Card-urile se pot cumula pentru a obţine valoarea dorită.

* Magazin: Bd. Naţiunile Unite nr. 4, bl. 107A, sector 5, București 


Începând cu 01.09.2014, iSTYLE Professional services S.R.L. își rezervă dreptul de a testa toate echipamentele de calcul pentru a oferi clienților produse de foarte bună calitate. Testarea se face în termen de cel mult 12 ore de la primirea echipamentelor; pentru echipamentele de afișare sau cu ecran inclus, verificarea urmărește și depistarea pixelilor nefuncționali; echipamentele găsite necorespunzătoare se returnează la furnizor pentru înlocuire

Aceste reguli sunt puse în practică pentru a evita situațiile în care se livrează produse necorespunzătoare clienților iSTYLE Professional services S.R.L. De aceea toate echipamentele de calcul și afișaj Apple se livrează numai după ce au fost testate. Acest proces de testare nu implica configurarea initiala si intrarea in sistemul de operare sau crearea de utilizator local.

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului vă recomandăm citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. Firma iSTYLE Professional services S.R.L. își asumă dreptul de a face modificări ale prevederilor fără o notificare prealabilă.

Drepturile de autor

Conținutul acestui site - texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date - este proprietatea iSTYLE Professional services S.R.L. și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fără acordul iSTYLE Professional services S.R.L. a oricăror din elementele enumerate se pedepșeste conform legilor în vigoare.

Confidențialitatea datelor / Prelucrarea datelor cu caracter personal

iSTYLE Professional services S.R.L. are o politică strictă în privința datelor cu caracter personal respectând dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, colectând și prelucrând datele cu caracter personal numai în scopul specificat la data furnizării acestora de către Utilizator/Client.

iSTYLE Professional services S.R.L. colectează date cu caracter personal, cu excepția datelor cu caracter special, pe paginile site-urilor sale, numai cu acordul expres al Utilizatorului/Clientului, în următoarele scopuri:

 • crearea unui cont personal pe www.istyle-pro.ro
 • plasarea, validarea, expedierea și facturarea comenzilor online, inclusiv rezolvarea anulărilor/modificărilor comenzilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă
 • pentru evaluarea calității produselor și serviciilor oferite
 • pentru reclamă, marketing și publicitate inclusiv înregistrarea la buletinul informativ (newslettere și/sau alerte periodice), inclusiv în format exclusiv electronic, sau la evenimente promoționale organizate de societate, inclusiv în mediul online, precum și la alte sondaje online, grupuri de discuții sau forumuri pentru activități de marketing.

Datele personale colectate prin intermediul site-ului în scopul desfaășurării activităților enumerate anterior pot fi: nume și prenume, adresă e-mail, adresă de facturare, adresă de livrare, telefon fix sau mobil valid, localitate/județ.

iSTYLE Professional services S.R.L. se obligă ca datele personale colectate să fie folosite numai în conformitate cu scopurile declarate la colectarea acestora și să nu facă publică, să vândă, închirieze, licențieze, transfere etc. baza de date conținând informații referitoare la datele cu caracter personal ale Utilizatorului/Clientului vreunui terț neimplicat în îndeplinirea scopurilor declarate. Astfel, iSTYLE Professional services S.R.L. poate furniza datele cu caracter personal ale Utilizatorului/Clientului altor companii din țară, din același grup sau afiliaților săi sau companiilor cu care se află în relații de parteneriat ( furnizori de servicii de marketing sau alte servicii, alte companii cu care se dezvoltă programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre, asiguratori, curieri), dar numai după asigurararea respectării de către aceștia a confidențialității acestora și legislației în vigoare.

Datele cu caracter personal pot fi furnizate către organele abilitate (parchet, poliție, instanțe judecătorești și alte organe ablitate ale statului) la solicitarea acestora și în limitele reglementărilor legale în vigoare la data solicitării.

Utilizatorul/Clientul are dreptul, conform Legii nr. 677/2001, de a obține de la iSTYLE Professional services S.R.L., la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care îl privesc sunt sau nu sunt prelucrate.

Utilizatorul/Clientul are dreptul de acces la date ( art. 13), dreptul de intervenție asupra datelor ( art. 14), dreptul de opozitie la prelucrarea datelor ( art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) și dreptul de a se adresa justiției ( art. 18). Totodată Utilizatorul/Clientul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale și să solicite ștergerea acestora, cu exceptția situațiilor prevăzute de lege.

Pentru exercitarea acestor drepturi Utilizatorul/Clientul va adresa o cerere scrisă, datată și semnată la adresa București, Bdul Națiunile Unite nr. 4, bl. 107A, parter, sector 5 sau prin email la adresa dataprotection@istyle-pro.ro.

Utilizatorul/Clientul are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, ca datele care îl vizează să fie prelucrate în scop de reclamă, marketing sau publicitate sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.

Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Utilizatorul/Clientul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat inițial pentru a reflecta orice modificare survenită, în cazul în care aceasta există.

iSTYLE Professional services S.R.L. și www.istyle-pro.ro nu încurajează SPAM-ul. Orice Utilizator/Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe Site și și-a exprimat expres consimțământul de a primi informări de natură comercială sub formă de Newsletter poate opta pentru ștergerea acesteia din baza de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc să primeasca newsletterul, se pot dezabona utilizând linkul din newsletterul primit prin email sau prin modificarea opțiunii existente în contul personal.

Actualizarea site-ului

Site-ul este actualizat zilnic de Luni până Vineri în funcție de cantitatea de informație care trebuie revizuită. În eventualitatea unei comenzi la un produs al cărui preț nu a fost actualizat conform ofertei din ziua respectivă, acesta va fi actualizat automat de persoana care procesează comezile și veți fi informat despre acest fapt în momentul validării telefonice a comenzii.

Prezentările pentru produse

Prezentările de produse din paginile site-ului www.istyle-pro.ro sunt cu scopul de a oferi vizitatorilor informații adiționale și opinii profesionale. Totuși datorită evoluției alerte caracteristice industriei IT, prezentările pot deveni depășite și nu trebuie considerate un substitut pentru cercetarea/ informarea individuală. iSTYLE Professional services S.R.L. nu intenționează în nici un fel să inducă un potențial client în eroare și de aceea orice decizie de cumpărare nu trebuie luată exclusiv pe baza unei prezentări de produs.

Suport Tehnic

Pentru clarificări și suport tehnic vă stăm la dispoziție pe adresa de e-mail service@istyle-pro.ro Informațiile prezente pe site iSTYLE Professional services S.R.L. încearcă să fie cât mai exacte în ceea ce privește conținutul și prețurile afișate pe acest site; totuși nu putem garanta că descrierile (specificații tehnice, fotografii, etc.), prețul și orice altă informație legată de un produs sunt întotdeauna corecte, complete sau la zi.

Prețul produselor

Prețurile finale sunt exprimate în lei noi (RON), incluzând TVA 19%. Prețurile exprimate în Euro, sunt fără TVA 19% și reprezintă prețurile de referință. În eventualitatea unui produs afișat cu un preț incorect datorită erorilor de tip tipografic, informațional, tehnic etc., iSTYLE Professional services S.R.L. își rezervă dreptul de a refuza / anula orice comandă pentru acel produs și va proceda în cel mai scurt timp la corectarea / eliminarea greșelii respective. Contravaloarea comenzilor poate fi achitată doar în Lei (RON).

Garanția produselor

Garanția produselor comandate on-line se asigură la sediul firmei iSTYLE Professional services S.R.L., din Bd. Națiunile Unite nr. 4, Bl. 107A, sector 5 Bucuresti. În cazul expediției prin serviciul postal, aceasta se face pe cheltuiala clientului. Prezentarea produsului la garanție se face conform clauzelor specificate în certificatul de garanție. La recepționarea comenzii, deschiderea coletului echivalează cu acceptarea condițiilor de garanție, enunțate în certificat. Pentru studierea acestor condiții înainte de comandă, vă rugăm să ne contactați la tel 021-316.10.71 sau 021-316.10.72, sau pe mail la service@istyle-pro.ro


Returnarea Produselor

În cazul în care un client dorește să returneze un produs care se încadrează într-una dintre situațiile prezentate mai jos, clientul are obligația de a înstiința în prealabil iSTYLE Professional Services S.R.L. în scris prin e-mail la adresa: office@istyle-pro.ro.

Un client al magazinului online iStyle poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:
I. În cazul în care produsul nu este conform cu specificațiile prezentate pe site. Dacă produsul comandat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile prezentate pe site, clientul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, clientul va plăti diferența. Dacă valoarea produsului înlocuitor este mai mică, clientul va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor.
II. În cazul în care clientul dorește să renunțe la cumpărare în termen de 10 zile lucratoare. Conform OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță (aprobată cu modificări prin Legea 51/2003), un consumator poate renunța la cumpărare (prin denunțare unilaterală a contractului) în termen de 10 zile de la primirea produsului comandat la distanță.

"Art. 7. - (1) Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor [...]"

"Art. 10. - Consumatorul nu poate denunța unilateral următoarele tipuri de contracte, cu excepția cazurilor în care părțile au convenit altfel:[...]
b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror preț depinde de fluctuațiile cursurilor pieței financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
c) contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum și a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
d) contracte de furnizare a înregistrărilor audio, video sau a programelor informatice, în cazul în care au fost desigilate de către consumator;"

Note

1. Definiția consumatorului - În conformitate cu OG 130/200, un consumator este "orice persoană fizică care achiziționează, utilizează sau consumă produse ori beneficiază de prestarea unor servicii, în afara activității sale profesionale, în baza unui contract încheiat cu un comerciant, în condițiile prezentei ordonanțe;"; Prin urmare, clienții persoane juridice nu beneficiază de dreptul de denunțare unilaterală a contractului.

2. Suportarea cheltuielilor de transport - Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de curierat cu care s-a făcut expedierea.

3a. Termenul de returnare a contravalorii comenzii - iSTYLE Professional Services S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.

3b. Termenul de returnare a produsului - produsul poate fi returnat în termen de 30 de zile de la emiterea facturi. Taxa transportului produsului nu va fi suportată de către iSTYLE Professional Services S.R.L.

4. Starea produsului returnat - produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit); dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou, iSTYLE Professional Services S.R.L. își rezervă dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Aceste dispoziții se aplică conform O.G. 130/2000, în cazul achiziționării de produse prin intermediul acestui site folosind tehnicile de comunicare la distanță. Renunțarea la cumpărare în mod repetat va putea fi considerată un abuz.


Promoții și oferte speciale

Toate promoțiile și ofertele speciale prezentate pe site sunt valabile exclusiv în limita stocului disponibil.

Diverse

Toate siglele și mărcile înregistrate folosite pe site sunt proprietatea deținătorilor acestora. Prețurile și specificațiile produselor precum și termenii se pot schimba fără o notificare prealabilă.

Declinarea responsabilității

iSTYLE Professional services S.R.L. nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responabilă pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. iSTYLE Professional services S.R.L. încearcă să prezinte cât mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, preț ), dar datorită volumului mare de produse aflate în baza noastră de date, iSTYLE Professional services S.R.L. nu garantează că descrierea acestora sau alt conținut al acestui site este exact, complet actualizat sau fără erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site în orice mod, datorită modificării caracteristicilor sau design-ului de către producători fără notificarea prealabilă a acestora.

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achiziționate de pe acest site și cele pe care le dețineți sau urmează să le achiziționați din alte surse nu fac obiectul responsabilității iSTYLE Professional services S.R.L.

Activitatea de comercializare și distribuție din oferta site-ului este condiționata de corectitudinea datelor furnizate de client în formularul de comandă. iSTYLE Professional services S.R.L. nu fi poate fi facută responsabilă în nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maximă a obligațiilor fața de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare se reduce la valoarea sumelor încasate de la clientul respectiv.

Litigii

Litigiile apărute între utilizatorii acestui site și iSTYLE Professional services S.R.L. vor fi rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române.