Salut, te poți autentifica sau iți poți crea un cont nou.
Part of the Midis Group
 
 
0
Coşul tău este gol!

Vineri, 16 Februarie magazinul va fi închis pentru inventar.
Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente create.


 Prețuri service
 Stadiul reparației
 Consultanță - programare online
 service@istyle-pro.ro

Asistenţă online Apple dedicată României
Manuale în limba română ale produselor Apple
Statusul garanției Apple
Programe extinse de service Apple
 

 

iCloud

iCloud te ține conectat cu dispozitivele tale Apple într-o manieră uimitoare. Galeria foto iCloud și iCloud Drive îți stochează toate fotografiile, videoclipurile și documentele în siguranță și actualizate pe toate dispozitivele tale. Share cu familia îți permite să partajezi cu ușurință melodii, filme, fotografii și multe altele cu întreaga familie. Găsire iPhone te ajută chiar și să-ți găsești dispozitivul dacă îl pierzi. Cu iCloud, ai întotdeauna tot ce e important pentru tine pe orice dispozitiv ai la îndemână. Și totul se face automat. Pur și simplu.

 

Galerie foto iCloud

Galeria foto iCloud stochează fiecare fotografie și videoclip pe care le faci, iar apoi le poți accesa de pe iPhone, iPad, iPod touch, Mac și pe iCloud.com. Orice modificare apare automat peste tot.
Cu Partajare poze iCloud e ușor să partajezi fotografii și videoclipuri numai cu persoanele alese de tine. Creează un album partajat și invită-ți prietenii și familia să-și adauge propriile fotografii și videoclipuri cât de des doresc.
Toate fotografiile și videoclipurile pe care le faci se află în iCloud. El îți dă libertatea să-ți accesezi colecția de pe orice dispozitiv, oricând vrei. Așa că poți vedea o fotografie de săptămâna trecută sau de anul trecut, oriunde ești.


 

iCloud Drive

Cu iCloud Drive poți stoca în siguranță toate documentele tale în iCloud și să le accesezi de pe iPhone, iPad, iPod touch, Mac sau chiar de pe PC. Iar pe dispozitivul tău iOS, aceste documente sunt și mai ușor de găsit – datorită noii aplicații iCloud Drive încorporate în iOS 9. Ea îți permite să accesezi toate fișierele din iCloud dintr-un singur loc, mereu la îndemâna ta.
Ca să adaugi un fișier nou, trebuie doar să începi un document nou folosind o aplicație cu iCloud activat pe dispozitivul tău iOS. Iar pe Mac-ul tău care rulează OS X Yosemite sau o veriune mai recentă sau pe PC-ul tău cu Windows 7 sau o versiune mai recentă, poți pur și simplu să tragi fișiere în directorul iCloud Drive. Totul e actualizat automat, pe toate dispozitivele tale.


 


 

Share cu familia

Acum, până la șase membri ai familiei tale pot beneficia împreună de achizițiile de pe iTunes, iBooks și App Store, precum și de pozele de familie, calendare, locații și multe altele. Iar cu abonamentul de familie Apple Music, toată lumea are acces și la Apple Music. Este cel mai ușor mod de a aduce armonie și în viața digitală a familiei tale.
Creează grupul tău Share cu familia, invită membrii familiei să se alăture grupului și bucurați-vă de compania digitală a tuturor. Accesează Configurări iCloud pe dispozitivul tău iOS sau Mac și atinge Configurare Share cu familia ca să începi.


​​
 

Notițe

Acum poți să faci mult mai multe cu Notițe – de exemplu, să adaugi fotografii, hărți și linkuri web sau chiar să desenezi o schiță cu degetul. Iar Notițe este compatibilă cu iCloud, așa că poți să accesezi oricare dintre notițele tale de pe orice dispozitiv. Folosește Notițe ca să creezi o listă de dorințe sau să adaugi o imagine la o notiță în timp ce navighezi pe Mac, apoi deschide-le pe iPhone când ești pe drum. Tot conținutul este actualizat în timp real, așa că ai întotdeauna aproape cele mai recente notițe.


 

Toată muzica ta, oriunde

Dacă ești membru Apple Music, întreaga ta colecție se află în iCloud, așa că nu numai că poți să-ți accesezi întotdeauna melodiile, dar nu vor ocupa spațiu deloc pe dispozitivele tale. Iar cu ajutorul Colecției de muzică iCloud, orice cumperi de pe iTunes și App Store este disponibil imediat pe toate dispozitivele tale.


 

Mail, Calendar, Contacte și Mementouri

Cu iCloud ai cutia poștală, calendarul, contactele și alte informații importante și pe mobil și pe desktop. Când ștergi un e‑mail, adaugi un eveniment în calendar, actualizezi un contact sau bifezi ceva de pe o listă, iCloud face aceste schimbări peste tot.


 

Găsire iPhone,iPad sau Mac

Ți-ai pierdut iPhone-ul? Nu-ți găsești iPad-ul? Nu mai știi unde ți-ai pus laptopul MacBook Air? iCloud te poate ajuta să încerci să le recuperezi. Dar dacă nu este posibil, Blocare activare face dificilă utilizarea sau vânzarea dispozitivului tău de către altcineva.


 

Safari și Portchei iCloud

Începe să navighezi pe iPhone și continuă de unde ai rămas pe Mac sau iPad – sau viceversa. Și nu mai trebuie să-ți faci griji că vei uita parolele de pe site‑urile web sau din aplicații. Portchei iCloud ține evidența numelor tale de cont, a parolelor și a numerelor de carduri.


 

Backup

Pe iPhone, iPad și iPod touch ții tot felul de lucruri importante, cum ar fi pozele și videoclipurile tale. iCloud face backup dispozitivului tău în fiecare zi, de fiecare dată când acesta este conectat la o sursă de alimentare și la o rețea Wi‑Fi. Tu nu trebuie să faci nimic. Și poți să folosești backupul ca să-ți restaurezi dispozitivul sau să faci setările la unul nou.


 

Intimitate și siguranță

Apple acordă o importanță deosebită siguranței datelor și confidențialității informațiilor tale personale, iar funcțiile iCloud sunt concepute să-ți apere intimitatea. Tot conținutul iCloud – precum fotografii, documente și contacte – este cripatat când este trimis prin intermediul internetului și, în majoritatea cazurilor, când este stocat pe serverele noastre. În cazul în care utilizăm furnizori terți pentru a-ți stoca informațiile, le criptăm și nu le dăm niciodată cheile de decriptare. Iar îmbunătățirile de securitate precum autentificarea în doi pași fac ca informațiile importante din contul tău să poată fi accesate doar de tine și doar cu dispozitivele tale.


 

iCloud.com

iCloud.com este o modalitate excelentă de a-ți accesa informațiile atunci când nu ai aproape dispozitivele tale iOS. Poți să te autentifici pe iCloud.com de pe orice Mac sau PC pentru a vedea toate pozele și vidoclipurile tale în Galeria foto iCloud. De asemenea, poți să folosești iCloud.com pentru a vedea documentele pe care le-ai salvat în iCloud Drive și pentru a accesa funcții precum Găsire iPhone, Notițe, Mail, Calendar, Contacte și multe altele.

 
Abonamente de stocare în iCloud*

Beneficiezi de 5 GB de stocare gratuită în iCloud și ai opțiunea de a selecta un abonament de stocare de până la 1 TB. Extinde-ți spațiul de stocare direct de pe Mac sau dispozitivul tău iOS.

* Abonamentele iCloud sunt servicii oferite și comercializate doar direct de către Apple.


​5 GB

Gratuit

50 GB

0,99 € pe lună

200 GB

2,99 € pe lună

1 TB

9,99 € pe lună