Salut, te poți autentifica sau iți poți crea un cont nou.
Part of the Midis Group
 
 
0
Coşul tău este gol!
Joi, 30 Noiembrie, cu ocazia sărbătorii Sf. Andrei, magazinul iStyle Pro este închis
Vineri, 1 Decembrie, cu ocazia sărbătorii Zilei Naționale a României, magazinul iStyle Pro este închis

 Prețuri service
 Stadiul reparației
 Consultanță - programare online
 service@istyle-pro.ro

Asistenţă online Apple dedicată României
Manuale în limba română ale produselor Apple
Statusul garanției Apple
Programe extinse de service Apple
 

 

Mai mult ca niciodată, Mac e computerul pe care toată lumea iubește să-l folosească. Iar unul dintre cele mai serioase motive este OS X. E ceea ce face ca un Mac să fie Mac.
 

Ce este OS X?

OS X este sistemul de operare care face posibilă efectuarea tuturor operațiunilor pe un Mac. A devenit atât de simplu să faci lucruri uimitoare și o adevărată plăcere să treci prin activitățile mici, de zi cu zi. Este special conceput să profite la maximum de ceea ce e capabil Mac-ul tău. Deci în cazul în care folosești un iPhone, nu numai că te vei simți ca acasă pe un Mac, dar acesta va funcționa perfect cu iPhone-ul tău, în moduri în care niciun alt computer nu o poate face.

Ce este nou la OS X El Capitan?

OS X El Capitan aduce numeroase îmbunătățiri utile Mac-ului tău. Modalități noi de a gestiona ferestre și spații multiple. Îmbunătățiri în aplicațiile esențiale precum Poze, Safari, Mail și Hărți. O aplicație Notițe complet nouă pentru a aduna ideile, fotografiile, hărțile, linkurile web și altele. Și performanță superioară la toate capitolele: de la jocuri, la lansarea aplicațiilor și accesarea e‑mailului.
El Capitan, denumit după emblematicul punct de atracție din Yosemite National Park, dezvoltă funcțiile revoluționare și designul strălucit ale lui OS X Yosemite, perfecționând experiența și îmbunătățind performanța atât de multor detalii care fac însă o mare diferență. În plus, upgrade-ul este gratuit.

 PerformanțăViteză pentru toți și toate.
OS X El Capitan face ca Mac-ul tău să răspundă mai fluent și mai rapid la comenzi. Acum, lucrurile pe care le faci zilnic – precum lansarea și comutarea între aplicații, deschiderea de fișiere PDF și accesarea e-mailului – sunt mai rapide și au o viteză de       răspuns mai mare.


Până la
Văz
mai rapid la
​ randarea grafică a paginii web

Până la
Auz
mai rapid la
​randarea grafică a PDF-ului

Până la
Auz
comutare
​mai rapidă a aplicațiilor

Până la
Auz
afișare mai rapidă
a primelor
e-mailuri

Până la
Auz
deschidere
mai rapidă
a fișierelor PDF
în Previzualizare

Până la
Auz
lansare
​mai rapidă a aplicațiilor

Până la
Auz
Performanță draw call mai rapidă  

 Metal


Mac răspunde rapid.
Metal este o tehnologie grafică de bază care permite jocurilor și aplicațiilor acces aproape direct la procesorul grafic al Mac-ului, oferind performanță îmbunătățită și o experiență grafică mai bogată. De asemenea, Metal permite procesorului principal și procesorului grafic să lucreze împreună mai eficient, mărind performanța și în același timp scăzând consumul de energie.

Performanță mai bună la jocuri.
Metal e grozav pentru jocuri, permițând dezvoltatorilor să obțină o performanță maximă de la GPU-urile moderne. Metal îmbunătățește performanțele draw call (numărul de obiecte care sunt atrase spre ecran) de până la 10 ori și pregătește calea spre noi niveluri de realism și detaliu.

Profesioniștii sunt bineveniți.
Metal oferă aplicațiilor profesioniste de grafică și media, protocol rapid de acces la grafica și puterea de calcul incredibile ale GPU-urilor moderne, deschizând drumul spre noi caracteristici și performanță mai rapidă..

Performanță mai bună de randare.
Core Animations și Core Graphics, părți esențiale ale sistemului grafic al OS X, utilizează Metal pentru a îmbunătăți performanța și eficiența activităților zilnice de randare grafică, precum deschiderea de PDF-uri și pagini web..


Securitatea a fost primul gând

OS X este proiectat cu tehnologii avansate, care în mod constant lucrează împreună pentru a menține Mac-ul și informațiile de pe el în condiții de siguranță. Gatekeeper face download-ul și instalarea aplicațiilor de pe web mult mai sigure.Setările de confidențialitate sunt personalizabile astfel încât să vă păstrați informațiile personale sub control. Find my Mac vă ajută să localizați Mac-ul pe hartă, să setați un cod de acces la distanță și multe altele. Cel mai bun mod de a păstra Mac-ul în siguranță este de a menține software-ul actualizat. mac App Store vă anunță când este disponibilă o actualizare. Și, pentru că OS X El Capitan este un upgrade gratuit, este ușor să păstrați Mac-ul în condiții de siguranță cu cee mai recente îmbunătățiri de securitate.

Compatibil cu Windows

Versatilitatea și puterea de care dispune OS X se potrivește oriunde - inclusiv când e vorba de rețele Windows. Doriți să transferați fișiere, fotografii și alte date de pe un PC cu Windows? OS X vă permite să faceți asta cu ușurință datorită apicației Migration Assistant. Dacă doriți să rulați Windows pe Mac, puteți face acest lucru cu Boot Camp 5. OS X are support inclus pentru Microsoft Exchange, astfel încât să puteți utiliza tipurile de fișiere populare, cum ar fi JPG, MP3, PDF sau Microsoft Word, Excel și PowerPoint.

Daca utilizați un iPhone, veți fi uluit de ceea ce se poate face cu un Mac

Un Mac va lucra cu un iPhone în moduri în care nici un alt computer nu poate. Puteți efectua și primi apeluri pe Mac, chiar daca iPhone-ul este în altă cameră. Trimiteți și primiți mesaje iMessage și SMS de pe Mac. Lansați un e-mail, document sau o sesiune de navigare de pe un dispozitiv și instant le puteți prelua de pe altul. Porniți Hotspot Personal pe iPhone, de pe Mac, astfel încât sunteți on-line instant.

Accesibilitate built-in

OS X vine standard cu o gamă largă de tehnologii de asistență, care ajută persoanele cu dizabilități să se bucure de ceea ce Mac-ul are de oferit, inclusiv de multe aplicații pe care nu le vor găsi în alte sisteme de operare - la orice preț. Spre exemplu VoiceOver cititor de ecran, disponibil în peste 30 de limbi, face posibil pentru nevăzători sau cei cu vizibilitate redusă controlul computerelor lor folosind comenzi cheie sau gesturi pe un trackpad Multi-Touch.

 

Văz
Viziune
Auz
Auz
Auz
Abilități fizice și motorii
Auz
Alfabetizare și învățare

iCloud

Cloud te ține conectat cu dispozitivele tale Apple într-o manieră uimitoare. Galeria foto iCloud și iCloud Drive îți stochează toate fotografiile, videoclipurile și documentele în siguranță și actualizate pe toate dispozitivele tale. Share cu familia îți permite să partajezi cu ușurință melodii, filme, fotografii și multe altele cu întreaga familie. Găsire iPhone te ajută chiar și să-ți găsești dispozitivul dacă îl pierzi. Cu iCloud, ai întotdeauna tot ce e important pentru tine pe orice dispozitiv ai la îndemână. Și totul se face automat. Pur și simplu.
Află mai multe despre iCloud>

 

 

Aplicații încorporate

Unul dintre lucrurile minunate la Mac e tot ceea ce poți face cu el. Fiecare Mac are o colecție de aplicații grozave pentru lucrurile de fiecare zi, precum Safari pentru navigarea pe internet, Poze pentru gestionarea fotografiilor și videoclipurilor tale, Pages pentru crearea de documente, Numbers pentru foi de calcul și Keynote pentru pregătirea prezentărilor. Există aplicații pentru trimiterea de e‑mailuri și mesaje text, pentru luarea de notițe și pentru a fi mereu la curent cu contactele și calendarul tău. În plus, vine la pachet și cu Mac App Store pentru a găsi aplicații noi. Așa că Mac-ul tău nu numai că are o mulțime de funcționalități, dar e și complet echipat.
Află mai multe despre aplicațiile încorporate>