Salut, te poți autentifica sau iți poți crea un cont nou.
Part of the Midis Group
 
 
0
Coşul tău este gol!

Vineri, 16 Februarie magazinul va fi închis pentru inventar.
Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente create.


 Prețuri service
 Stadiul reparației
 Consultanță - programare online
 service@istyle-pro.ro

Asistenţă online Apple dedicată României
Manuale în limba română ale produselor Apple
Statusul garanției Apple
Programe extinse de service Apple
 

 

Cel mai avansat sistem de operare mobil avansează și mai mult

Ce este iOS ?
iOS este cel mai avansat sistem de operare mobil din lume și forța din spatele dispozitivelor iPhone, iPad și iPod touch. Vine cu o colecție de aplicații și funcții care te lasă să faci simplu și distractiv lucrurile cotidiene, dar și pe cele deloc cotidiene. Cu o interfață ușor de folosit, funcții uimitoare și siguranță încorporată, iOS 9 este fundația iPhone-ului, iPad-ului și iPod-ului touch. E conceput să arate și să funcționeze frumos, astfel încât și cele mai simple acțiuni să fie captivante. Și pentru că iOS 9 e proiectat să profite la maximum de tehnologiile avansate ale hardware-ului Apple, dispozitivele tale sunt mereu cu ani înainte.

Ce este nou în iOS 9?
iOS 9 îți aduce îmbunătățiri la fiecare nivel – de la aplicațiile pe care le vezi pe Ecranul principal până la fundația sistemului de operare. Sugestiile proactive te țin pe drumul cel bun, iar multitaskingul pe iPad atinge un nivel nemaivăzut cu Slide Over, Split View și Picture in Picture. Toate aceste îmbunătățiri îți permit atât ție, cât și dispozitivelor tale, să faceți mult mai multe, în fiecare zi.

Aplicații și funcții încorporate.
Tu și dispozitivul tău tocmai ați devenit mai eficienți. iOS și colecția în continuă creștere de caracteristici și aplicații încorporate fac ca iPhone, iPad și iPod touch să fie și mai puternice, mai inovatoare și mai distractive.
Află mai multe despre aplicațiile încorporporate>


Ușor de actualizat
Actualizările iOS sunt gratuite. Acestea sunt disponibile pentru descărcare wireless pe iPhone, iPad sau iPod touch imediat ce au fost lansate. Dispozitivul tău îți trimite și o alertă când este momentul să treci la cea mai recentă versiune. Așa că nu vei rata funcții uimitoare și îmbunătățiri ale securității din actualizările noi
 

Hardware și software făcuți unul pentru altul
Fiindcă Apple face și hardware-ul și sistemul de operare pentru iPad, iPhone și iPod touch, totul e conceput să funcționeze perfect împreună. Așa că aplicațiile profită la maximum de caracteristicile hardware precum procesorul dual-core, grafica accelerată, antenele wireless și multe altele. Cu multitasking, poți să te bucuri de ecranul mare al iPad-ului lucrând în două aplicații în același timp. iOS reține când îți place să folosești aplicațiile și le actualizează în perioade eficient energetice, precum momentul în care dispozitivul tău e deja deschis și conectat la Wi‑Fi. Prin urmare, conținutul aplicațiilor tale e actualizat fără un consum mare al bateriei.

Interfață elegantă și intuitivă
Din primul moment în care atingi un iPhone, iPad sau iPod touch, știi exact cum să-l folosești. Asta pentru că iOS a fost conceput pentru a fi ușor de înțeles. Simplu și elegant, ecranul principal te invită să descoperi fiecare dintre carcateristicile și aplicațiile încorporate. Așa că poți imediat să navighezi pe paginile tale web preferate, să folosești funcția de căutare ca să găsești orice ai nevoie sau să comuți cu ușurință între aplicații. Și indiferent de ceea ce faci sau ce aplicație folosești, totul este ușor, intuitiv și chiar distractiv.


Pagina principala

Căutare Spotlight

Multitasking

 

Cu App Store, ai posibilități aproape nelimitate pentru dispozitivul tău iOS.
iOS este platforma pentru mai mult de un milion și jumătate de aplicații mobile – iar numărul acestora continuă să crească.5 Și fiecare aplicație are ADN-ul potrivit. Iar datorită App Store, toate aceste aplicații sunt ușor de accesat, ușor de găsit și ușor de cumpărat. Pur și simplu caută-le în App Store de pe dispozitivul tău iOS și descarcă-le cu o atingere.

 

iPhone, iPad și Mac. Mai conectate ca oricând.
Fiecare dintre dispozitivele tale îți pune la îndemână capabilități uimitoare. Dar funcții precum Handoff, AirDrop și iCloud îți permit să lucrezi pe toate dispozitivele și astfel posibilitățile devin cu adevărat uimitoare.6

Handoff te lasă să continui de unde ai rămas.
Poți să începi să scrii un e‑mail pe iPhone și să continui când te așezi în fața Mac-ului. Sau să navighezi pe net de pe Mac și să vizualizezi același link pe iPad-ul tău. Totul se întâmplă automat când ești autentificat cu dispozitivele tale pe același cont iCloud. Folosește Handoff cu aplicații favorite precum Mail, Safari, Pages, Numbers, Keynote, Hărți, Mesaje, Mementouri, Calendar și Contacte. În plus, dezvoltatorii pot integra asistență pentru Handoff și în aplicațiile lor.

Trimite orice tip de mesaj text de pe oricare dintre dispozitivele tale.
Convorbirile cu familia sau prietenii care nu au un iPhone sunt ușoare. Iar asta fiindcă poți să trimiți și să primești SMS-uri și MMS-uri nu doar cu iPhone-ul, dar și cu iPad-ul sau Mac-ul tău. Așa că, atunci când un prieten îți trimite un mesaj text de pe orice tip de telefon, poți să răspunzi folosind orice dispozitiv ai la îndemână. Sau poți să faci clic pe un număr de telefon din aplicații precum Safari, Contacte sau Calendar pentru a le trimite un mesaj text de pe iPad sau Mac.

Partajează fișiere wireless cu AirDrop
Partajarea prin AirDrop este mai rapidă și mai comodă decât un e‑mail sau un mesaj text, mai ales când persoana căreia trebuie să-i trimiți ceva nu se află în lista ta de contacte. Printr-o simplă atingere poți să trimiți poze, videoclipuri, contacte – și orice altceva – oricui are un dispozitiv iOS sau OS X și e aproape de tine. Și asta din orice aplicație cu buton Partajează.

 

iCloud. Tot ce-ți trebuie. Oriunde-ți trebuie.
iCloud se asigură că toate dispozitivele tale au întotdeauna cele mai recente versiuni ale celor mai importante lucruri ale tale, inclusiv documente, fotografii, aplicații, contacte, evenimente din calendar și multe altele.
Află mai multe despre iCloud>

iCloud Drive îți permite să accesezi toate fișierele tale, de pe orice dispozitiv. Cu Share cu familia, toate fotografiile, videoclipurile, melodiile și achizițiile de pe iTunes pot fi partajate cu ușurință cu familia ta, de pe multiple dispozitive Apple. Și Galeria foto iCloud păstrează într-un singur loc fiecare fotografie și videoclip pe care le faci, iar tu poți să le accesezi de pe iPhone, iPad, iPod touch, Mac și pe iCloud.com.

Siguranța e încorporată.
Malware-ul și virușii nu mai reprezintă o problemă doar pentru desktopuri. Aceștia pot afecta și dispozitivele mobile. Acesta este motivul pentru care Apple tratează cu seriozitate securitatea iOS-ului. Pentru început, caracteristicile hardware și firmware sunt concepute să protejeze împotriva malware-ului și virușilor, în timp ce caracteristicile iOS contribuie la securitatea datelor tale personale. iOS 9 și OS X El Capitan au asistență încorporată pentru autentificarea în doi pași care, când este activată, îți cere un cod de verificare atunci când te autentifici dintr-un browser nou sau de pe un dispozitiv nou.9 Acest cod este afișat automat pe celelalte dispozitive Apple ale tale sau trimis pe telefonul tău. Așa că obții rapid acces la contul tău, iar utilizatorii neautorizați sunt blocați. Touch ID îți permite să-ți folosești amprenta drept cod de acces, împiedicând astfel accesul neautorizat la dispozitivul tău. Atunci când folosești un cod de acces, acesta criptează și protejează în mod automat informații precum e‑mailul, evenimentele din calendar, contactele, mementourile, notițele, mesajele și aplicații de la terți.

Confidențialitate
iOS e conceput să pună pe primul loc confidențialitatea ta. Dacă o aplicație solicită informații cu privire la locația ta sau date din Calendar, Contacte, Mementouri sau Poze, are nevoie mai întâi de permisiunea ta. Și ai control complet asupra modului în care aplicațiile Sănătate și HomeKit folosesc informațiile tale. Conversațiile de pe iMessage și FaceTime sunt criptate, inclusiv textul predictiv – așa că nimeni în afară de tine și persoana cu care vorbești nu poate să vadă sau să citească ce vă spuneți. Iar caracteristicile încorporate în Safari îți permit să navighezi privat, să blochezi cookie‑urile și să împiedici site-urile să țină evidența activității tale.

Blocare activare prin Găsire iPhone 
iPhone-ul tău este iPhone-ul tău, indiferent unde se află. La fel și iPad-ul și iPod-ul touch. Asta deoarece caracteristicile de siguranță din iOS fac foarte dificilă utilizarea sau vânzarea dispozitivului tău de către altcineva. Pentru dezactivarea funcției Găsire iPhone sau ștergerea datelor de pe dispozitivul tău sunt necesare Apple ID-ul tău și parola. Găsire iPhone va continua să afișeze un mesaj personalizat chiar și după ce datele dispozitivului tău au fost șterse. Iar înainte ca oricine să-l poată reactiva, se solicită Apple ID-ul tău și parola