Salut, te poți autentifica sau iți poți crea un cont nou.
Part of the Midis Group
 
 
0
Coşul tău este gol!

 Prețuri service
 Stadiul reparației
 Consultanță - programare online
 service@istyle-pro.ro

Asistenţă online Apple dedicată României
Manuale în limba română ale produselor Apple
Statusul garanției Apple
Programe extinse de service Apple
Win Pro GGK 8.1 x32 Eng Intl 1pk DSP ORT OEI DVD

Win Pro GGK 8.1 x32 Eng Intl 1pk DSP ORT OEI DVD

Cod produs: 4YR-00209
Producător: Microsoft
1.005,74 Lei

Livrare (comandă fermă): Stoc extern
În funcție de disponibilitatea asigurată de producător  

Familiarul îmbunătățit
Desktopul cu care sunteți obișnuit - cu folderele și pictogramele sale familiare - se află încă aici. Și nu e doar aici, ci este chiar mai bun ca înainte, cu un nou manager de activități și o gestionare fluidizată a fișierelor. Și puteți ajunge întotdeauna la desktop (și înapoi la ecranul Start) cu o atingere sau un clic.
Programele - Utilizați-le la fel ca întotdeauna. Word, Excel, PowerPoint și alte programe pe care contați funcționează la fel ca înainte. Utilizați un mouse și o tastatură și organizați-vă lucrurile în foldere pe desktop.
Securitate - Windows Defender și Windows SmartScreen pot contribui la protejarea PC-ului dvs împotriva virușilor, a programelor spion și a altor programe software rău intenționate în timp real. Siguranța familiei oferă copiilor dvs. o anumită independență, dar îi monitorizează totuși.
Tastatură și mouse - Puteți utiliza un mouse și o tastatură pentru a lucra pe desktopul dvs. Windows la fel ca întotdeauna. Iar lucrurile pe care le faceți în mod tactil, precum utilizarea de aplicații din Magazinul Windows și orientarea pe ecranul Start, pot fi făcute, de asemenea, cu un mouse și o tastatură.

Personalizați-l
Ecranul Start - Fotografii, vești de la prieteni, aplicațiile și site-urile dvs. preferate - puneți lucrurile importante pe ecranul Start. Alegeți culorile și mutați lucrurile până când arată exact așa cum vă place.
Dale - Aplicațiile, site-urile și persoanele dvs. preferate: Creați din fiecare câte o dală pe care o puteți redimensiona, muta și organiza așa cum doriți. Unele dale se animă cu cele mai recente informații, pentru a vedea actualizări live dintr-o privire. Obțineți actualizări de stare, prognoze meteo și mesaje Twitter imediat ce vă conectați.
Ecran de blocare personal - Ecranul dvs. de blocare afișează o expunere de diapozitive cu fotografiile dvs. preferate. În plus, puteți prelua apeluri Skype și face fotografii înainte să deblocați PC-ul.
Parolă prin imagine - În loc să tastați o parolă, vă puteți debloca PC-ul desenând forme pe o imagine cu degetul sau cu mouse-ul. Trei atingeri sau clicuri pe nasul câinelui dvs.? Urmăriți zâmbetul copilului dvs.? Alegerea e a dvs.
Căutați o dată, mergeți oriunde - Căutarea inteligentă Bing vă oferă rezultate de pe PC, din aplicații și de pe web. Rezultatele sunt într-o vizualizare grafică clară, pentru a putea ajunge rapid la ceea ce căutați. (Anumite caracteristici nu sunt disponibile în unele regiuni.)
Vedeți mai multe, faceți mai multe - Windows 8.1 vă permite să lucrați cum doriți și să treceți ușor de la un lucru la altul. Deschideți un articol Wikipedia în timpul unei discuții cu un prieten, pentru a decide într-o dezbatere. Redați un videoclip muzical în timp ce vă finisați CV-ul. În funcție de dimensiunea ecranului dvs, puteți vedea până la patru aplicații simultan.

Propriul dvs. Windows, peste tot.
Vă însoțește oriunde ați merge.
Utilizați-vă contul Microsoft pentru a vă conecta la oricare dintre dispozitivele dvs. care rulează Windows 8.1 și veți vedea același aspect, aceleași aplicații și setări. Conectarea folosind contul Microsoft, care este doar o adresă de e-mail și o parolă la alegerea dvs., vă oferă acces și la o mulțime de aplicații din Magazinul Windows și vă permite să vă salvați, să vă vizualizați și să vă editați documentele și fotografiile online cu SkyDrive.

SkyDrive - Fișierele vă însoțesc întotdeauna
SkyDrive este un spațiu de stocare online gratuit încorporat în Windows 8.1. Salvați automat documente, fotografii și alte fișiere în SkyDrive și ajungeți la ele oricând, de pe orice PC sau dispozitiv. Și puteți utiliza SkyDrive pentru a vă proteja fișierele dacă se întâmplă ceva cu PC-ul dvs.
Puteți utiliza SkyDrive și pentru a partaja și a colabora cu alții și a vă vedea lucrurile pe dispozitive mobile și non-Windows.

Internet Explorer 11 - Rapid, fluid, construit pentru atingere
Internet Explorer 11 este special proiectat pentru utilizare tactilă, beneficiind acum de file mai mari, controale mai simple și răspuns fluidizat la gesturi. Internet Explorer valorifică puterea accelerării hardware, astfel încât site-urile se încarcă mai rapid și navigarea este mai facilă.

Skype - Video, voce și mesagerie instant.
Aplicația permanent conectată care face ținerea legăturii cu toate contactele dvs. mai ușoară ca oricând. Păstrați legătura în fiecare zi cu apeluri video și vocale și mesagerie instant, toate dintr-o singură aplicație. Apelați orice telefon rapid și ușor. Toate apelurile video și vocale Skype-to-Skype sunt gratuite, iar mesajele dvs. vă sunt livrate direct, indiferent ce faceți. Aliniați Skype la stânga sau la dreapta și faceți mai multe în timp ce trimiteți mesaje instant, efectuați apeluri video sau stați cu ochii pe ecranul de pornire.

Magazin Windows - Obțineți aplicații.
Deschideți Magazinul Windows direct din ecranul Start, pentru a răsfoi și a descărca aplicații culinare, de fotografii, sport, știri și altele - multe dintre acestea gratuite. Sortați după preț, evaluare și categorie. Găsiți vechi favorite și aplicații noi interesante.

Marile aplicații sunt standard:
Mail - Preluați e-mailuri de la conturile dvs. - inclusiv Outlook și Yahoo! - toate la un loc.
Muzică - Explorați, descărcați și ascultați cea mai recentă muzică.
Videoclipuri - Navigați și vizionați filme și emisiuni. Vizionați pe PC sau redați la TV.
Fotografii - Editare de fotografii pentru ecrane tactile, așa cum ar trebui să fie. Trunchiați, remediați și aplicați filtre rapid și ușor.
Jocuri - Descoperiți cele mai interesante jocuri noi, favorite clasice și jocuri proiectate exclusiv pentru Windows. Monitorizați-vă progresul și comparați scorurile cu prietenii.
Cameră - Faceți fotografii și videoclipuri, răsfoiți-le și partajați-le pe cele mai bune cu prietenii și familia.
Persoane - Rămâneți conectat și porniți conversații cu contacte din conturile de e-mail și din rețelele sociale.
Hărți - Marcați, salvați și explorați rapid locațiile care vă interesează. Aflați trasee rutiere și condițiile de trafic.
Calendar - Țineți evidența programului dvs. folosind vizualizări la nivel de lună, săptămână sau pe două zile. Primiți mementouri despre rezervări, ca să fiți mereu punctuali.
Financiar - Știri financiare comprehensive și date despre piață din sursele globale în care aveți încredere.
Alarme - Configurați și personalizați mai multe alarme pentru toate lucrurile de care trebuie să vă amintiți. Dezactivați-le atunci când trebuie să vă concentrați.
Calculator - O aplicație clasică fiabilă, acum optimizată pentru utilizare tactilă.
Culinar - Obțineți mii de rețete, videoclipuri instructive și sfaturi de la bucătari renumiți.
Reportofon - Înregistrați cu ușurință un sunet, apoi îl ajustați, salvați și redați pe PC.
Listă de lectură - Salvați lucruri pe care vă interesează să le citiți mai târziu sau să le partajați cu prietenii.

Spune-ţi opinia

Numele tău:
Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:


Continuare